WoT Odessa 2019 стартує вже цього місяця

WoT Odessa 2019 стартує вже цього місяця
E-sport Arena SkiLL оголошує проведення в Одесі всеукраїнського турніру з World of Tanks. Захід пройде при підтримці Wargaming і відбудеться 29 вересня у приміщенні Одеського морського вокзалу. Це буде вже шостий національний турнір WoT в Україні, тож організатори підготували для учасників та відвідувачів ще більше розваг, подарунків та призів.

“Котрий рік World of Tanks залишається однією з найпопулярніших MMO-ігор про бронетехніку. Кількість активних гравців WoT в Україні досягає відмітки у два мільйони. А з такою кількістю зацікавлених геймерів просто неможливо обійтись без турнірів. Ми проводимо вже шостий національний турнір присвячений World of Tanks, тож серйозно підготувалися до цього заходу, зробивши його цікавим як для учасників, так і для глядачів”, - коментує Андрій Воронов керівник кібер-спортивного співтовариства SkiLL_UA.

Турнір стартує під патронатом мера Одеси та буде проводитись у приміщенні Одеського морського вокзалу (вул. Приморська, 6). Захід розпочнеться опівдні - це оптимальний час як для неділі. Учасників очікує два формати змагань: командні двобої «3 на 3» та особистий залік. Щоб позмагатися за призи у особистому заліку не потрібна ніяка додаткова реєстрація - просто приходь і бери участь. Благо під цей тип змагань передбачено 50 сучасних ігрових станцій.

Сукупний призовий фонд обох форматів становить 110000 гривень (16 ігрових моніторів LG, голда, медалі і т.і.). І, звичайно ж, команду-переможця очікує трофейний кубок.

Відвідувачів, окрім захопливих трансляцій змагань на величезному світлодіодному екрані (хто був на турнірі у 2018 році - вже оцінили), очікують різноманітні розваги: майстер класи, фотозони, аква-грим, атракціони, розважальні стенди, а також море подарунків і сувенірів від організаторів та їх партнерів. Гості турніру - відомі стрімери та кіберспортивні коментатори.

Вхід та участь в усіх активностях безкоштовна та не потребує окремої реєстрації.
Генеральний партнер WoT Odessa 2019 - FOREX CLUB LIBERTEX.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі