З початку 2021 року Ощадбанк видав понад тисячу автокредитів

З початку 2021 року Ощадбанк видав понад тисячу автокредитів
З початку 2021 року Ощадбанк видав більше тисячі автокредитів на загальну суму понад 550 млн грн. Це на 40% більше ніж за відповідний період 2020 року.

Рекордним місяцем став лютий, в якому було надано 534 автокредити на суму 290 млн грн. Це забезпечило Ощаду І місце на ринку автокредитування. Його частка досягла 36%.

«Наша мета – задовольнити потреби найширшого кола клієнтів. Ми ретельно відслідковуємо їх запити. А синергія банку з партнерами – дилерськими центрами та автосалонами – дає нам можливість пропонувати одні з найкращих на ринку умов автокредитування», – зазначила Валерія Малахова, директор роздрібного бізнесу Ощадбанку.

Ощадбанк співпрацює з лідерами українського автомобільного ринку у всіх областях, пропонуючи спеціальні умови кредитування, зокрема програми Mazda Finance, Suzuki Finance, Subaru Finance, Honda Finance, Hyundai Finance, Skoda Finance, Haval Finance, Ravon Finance, Fiat Finance, KIA Finance, Mitsubishi Finance, партнерська програма Peugeot, Citroen, Opel, DS та багато інших.

Кредитні продукти Ощадбанку є незмінними лідерами регулярного дослідження пропозицій понад 20 найбільших банків України Prostobank Awards від компанії «Простобанк Консалтинг». За підсумками 2020 року кредит «Ощад Драйв» посів I місце, а «Легкий кредит» – II місце в номінації «Кращі автокредити у 2020 році».

У 2020 році попри карантинні обмеження Ощадбанк зберіг позитивну динаміку і видав майже 4 тисячі автокредитів на загальну суму понад 1,9 млрд грн.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі