За 8 місяців 2020 року експорт української риби та ракоподібних збільшився на 24%

За 8 місяців 2020 року експорт української риби та ракоподібних збільшився на 24%
За даними Державної служби статистики України, протягом січня-серпня 2020 року нашою державою поставлено на зовнішні ринки риби та ракоподібних на 24,1 млн дол. США. Це на 23,9% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це доповідає Державне агентство рибного господарства України.

Так, 21% всього експорту української риби та ракоподібних у грошовому вимірі припадає на Німеччину (5,1 млн дол. США). До Данії поставлено 18 % продукції на 4,4 млн дол. США. Також значні поставки здійснено до Японії (на 2,2 млн дол. США), Білорусі (на 2,1 млн дол. США), Литви (на 2 млн дол. США) та Туреччини (на 1,5 млн дол. США).

Довідкова інформація:
Нагадаємо, протягом липня-серпня 2020 року нашою державою поставлено на зовнішні ринки 735 тонн свіжого, охолодженого або мороженого рибного філе та іншого м’яса риб на понад 4,9 млн дол. США.




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі