«Запоріжвогнетрив» модернізує газоочисне обладнання

«Запоріжвогнетрив» модернізує газоочисне обладнання
ПрАТ «Запоріжвогнетрив» приступив до активної фази монтажу газоочисного устаткування - рукавних фільтрів з імпульсною регенерацією - на ділянці виробництва шамотних виробів алюмосилікатного цеху. Інвестиції підприємства в установку нових газоочисних систем складуть 12 млн гривень.

Реконструкція і установка дев'яти нових газоочисних систем для шамотного виробництва здійснюється відповідно до програми екологічної модернізації «Запоріжвогнетриву». Фільтрація викидів за допомогою рукавних фільтрів є найбільш ефективним способом уловлювання дрібнодисперсного пилу. Введення в експлуатацію обладнання забезпечить очистку повітря від пилу - до 20 мг / м³. Весь вловлений пил буде повторно повертатися у виробництво.

«За останні п'ять років «Запоріжвогнетрив» інвестував в екологічні проекти підтримки стану обладнання понад 30 млн гривень. Установка газоочисток нового покоління дозволить знизити навантаження на навколишнє середовище і покращити умови праці на ділянках алюмосилікатного цеху», - зазначив генеральний директор «Запоріжвогнетриву» Сергій Гоман.

Виготовлення та монтаж фільтрів здійснюється українським виробником газоочисного устаткування ТОВ «НВП «Дніпроенергосталь». В рамках капітального будівництва проведені демонтажні роботи, виконується прокладка мереж стисненого повітря, монтаж електричних мереж та фільтрів. Монтажні роботи планують завершити до кінця 2020 року.
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі