Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» визнано «Підприємство року 2020»

Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» визнано «Підприємство року 2020»
Згідно результатів комплексного аналізу за 2020 рік, та за бездоганну ділову репутацію Публічному акціонерному товариству «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» присвоєно почесне звання «Підприємство року 2020».

ПАТ «ЖЦПК» - це потужний сучасний комплекс з повним циклом виробництва паперу, картону, гофрокартону, широкого різновиду гофротари та литої тари (лотки для яєць).

За більш ніж 68 років свого існування, ПАТ «ЖЦПК» неодноразово був переможцем у різних бізнес- та професійних конкурсах. Так, у 2019 році гофропродукція Жидачівського комбінату, «Шоу-бокс» отримав перемогу у конкурсі "Українська зірка упаковки 2019" за вдалу конструкцію, міцність гофрокартону та відповідність щодо замовлених параметрів!

Визначною подією у 2020 році для Жидачівського комбінату стало повне оновлення цеху литої тари зі спроможністю виробництва лотків для яєць коло 50 млн. шт. у рік. Цілеспрямованість фахівців-професіоналів, ефективний менеджмент, широкий асортимент та висока якість продукції відзначилися на усіх показниках діяльності Жидачівського комбінату.

ПАТ «ЖЦПК» нагороджено Статус-нагородою та Національним Сертифікатом "Підприємство року 2020" і Міжнародним сертифікатом «The Enterprise of the Year-2020», що завіряється аудиторами Standard Chartered Rating (Німеччина, ЄС) та International Rating Association (Гонконг).

Кожна перемога для Жидачівського комбінату стає черговим трампліном до нових досягнень!
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі