Жидачівський комбінат — технологічний партнер конференції

Жидачівський комбінат — технологічний партнер конференції
22-23 жовтня 2020 року ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» (ПАТ «ЖЦПК) прийняв участь у заходах ІV Міжнародної науково-практичної конференції садівничої та переробної галузей «Технології та інновації: від землі – до готового продукту» та Всеукраїнського Горіхового форуму, які пройшли у м. Львів.

Жидачівський комбінат, направивши свої представників, виступив у якості «технологічного партнера» конференції та представив асортимент виробів з гофрованого картону: гофроящики для горіхів, лотки для ягід з тришарового гофрокартону, коробки для вина, ящики з розділовими решітками для алкогольних напоїв, гофропіддони для ПЕТ пляшок та гофротару з вологоміцного гофрованого картону марки Waterproof.

У рамках партнерства, крім демонстрації готової гофропродукції, підприємство представило презентацію доповіді на тему «Переваги застосування гофрокартонної тари для зберігання і транспортування плодоовочевої продукції та горіхів», з якою виступила начальник управління контролю і інженерного аудиту ПАТ «ЖЦПК» Долінська Галина Йосипівна. Згідно з презентацією визначено переваги гофротари, а саме: легкість та міцність, поставка гофротари у складеному вигляді, що економить місце на складах виробників. Можливість виготовлення гофротари за індивідуальним замовленням з необхідними розмірами, параметрами якості, з друком логотипу та інформацією про товар, що дозволяє поставку плодоовочевої продукції у гофролотках чи гофроящиках безпосередньо з поля/городу на полиці супермаркетів. Всі характеристики гофрокартонної тари визначають конкурентні переваги у порівнянні з іншими видами упаковки.

У своїй доповіді Галина Йосипівна зробила акцент на головну властивість гофротари – це екологічність, тобто здатність до рециклінгу, можливість повторної переробки в якості вторинної сировини з метою зменшення негативного впливу виробничої діяльності на навколишнє природне середовище.

Учасниками конференції від ПАТ «ЖЦПК» також були начальник відділу збуту Савчак Володимир Іванович та провідний менеджер відділу продажів Дубик Андрій Зіновийович, які проводили презентацію готової продукції та налагоджували комерційні контакти з виробниками плодоовочевої продукції та напоїв.

Особливу увагу відвідувачі стенду приділяли асортименту се
зонної гофропродукції Жидачівського комбінату: горіховому ящику з 5-ти шарового гофрокортону, гофроролотку для ягід, фруктів та спаржі. Лотки для кондитерських виробів, гофроящики для вина були схвалені за міцність та якісне яскраве поліграфічне оформлення.

Експортери продукції зазначили, що наявність у Жидачівського комбінату Сертифікованого FSC ланцюжка поставок: сертифікат FC-СОС-804900, є важливою перевагою.

Результатами участі у конференції стануть нові ділові контакти та замовлення!
Якщо Ви з нами, Ви запаковані!
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі