Інвестори Євро-2012 зберуться у Львові

Інвестори Євро-2012 зберуться у Львові
Львівська міська рада, Львівська обласна державна адміністрація та компанія Conference House 4-6 жовтня 2007 року проводять VII Львівський міжнародний інвестиційний форум «ЄВРО-2012: Україно, вперед!».

Такий захід має за мету привернути увагу вітчизняних та іноземних інвесторів до крупних проектів, що є частиною програми підготовки українських міст до ЄВРО-2012, обговорення взаємодії бізнесу та влади щодо співпраці в період підготовки до чемпіонату, познайомитися з досвідом країн, що приймали масштабні спортивні заходи.

В якості гостей, доповідачів та учасників на форумі будуть присутні перші особи держави, керівники міста Львова і Львівської області, представники адміністрацій інших великих міст України та Польщі, відомих зарубіжних та українських консалтингових, інвестиційних компаній; керівництво фінансових та банківських установ, представники муніципалітетів міст з Португалії, Німеччини, Бельгії та інших країн, що вже мають досвід підготовки і проведення футбольних чемпіонатів; представники дипломатичних корпусів та торгівельних представництв, представники бізнесу та промисловості регіону.

Унікальна можливість, що її отримали Україна та Польща, повинна дати поштовх до поліпшення інвестиційних процесів як у львівському регіоні так і по всій Україні.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі