5 березня 2022 року ПриватБанк працює в нормальному режимі

5 березня 2022 року ПриватБанк працює в нормальному режимі
5 березня 2022 року ПриватБанк працює в нормальному режимі. Сьогодні у нашій мережі в містах України працюють:

643 відділення

5 190 банкоматів з готівкою

10 296 терміналів на касах

Головні новини на цей час:

⚡️ПриватБанк відсьогодні та до кінця березня скасував для всіх торгових підприємств і компаній комісії за прийом безготівкової оплати картками через термінали на касах. Максимальна безпека кожного українця є для нас головним пріоритетом, й використання сучасної платіжної інфраструктури, відмова від готівки є найкращим кроком для цього. Заради безпеки кожного українця ми закликаємо український бізнес на час воєнного стану зробити пріоритетом безготівкову оплату товарів банківськими картками. Сьогодні українцям потрібні життєво важливі товари та послуги, оплата яких готівкою є додатковим фактором небезпеки.

⚡️ ПриватБанк підтримує критично важливий для життя країни та людей бізнес, відкриваючи можливість користування кредитними коштами для забезпечення безперебійного функціонування торгівлі, харчових та фармацевтичних виробництв.

_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі