Абоненти Київстар стали активніше користуватися інтернетом у роумінгу у 2019 році

Абоненти Київстар стали активніше користуватися інтернетом у роумінгу у 2019 році
За підсумками 2019 року абоненти Київстар використали у роумінгу у 2 рази більше мобільного інтернету, ніж у 2018 році. У середньому один абонент використовував за кордоном 550 мегабайтів.

Не менш популярними залишаються дзвінки рідним та близьким в Україну. У середньому один абонент використовував у 2019 році 16 хвилин для дзвінків у роумінгу.

Всього абонентів Київстар, які у минулому році користувалися роумінгом, стало на 18% більше, ніж роком раніше. А рейтинг країн, куди вони подорожували, очолює Польща, далі йдуть: Туреччина, Німеччина, Італія та Єгипет. Цікаво, що в країнах Європейського союзу побувало 65% всіх абонентів-мандрівників Київстар.

У 2019 році Київстар активно працював над розширенням для своїх клієнтів 4G інтернету у роумінгу. Зараз швидкісним мобільним інтернетом четвертого покоління можна скористатися у 61 країні світу, серед яких всі популярні туристичні напрямки.

Завдяки зростанню кількості абонентів, які активно користуються мобільним інтернетом у роумінгу, у квітні 2019 року Київстар вдалося запустити нову вигідну послугу «Ідеальний роумінг», за умовами якої інтернет коштує від 0,1 грн за 1 мегабайт, а дзвінки від 1 грн за хвилину розмови. Щоб отримати індивідуальну пропозицію від оператора необхідно набрати безкоштовний номер *505#, або ввести свій номер на сайті оператора
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі