ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ ОСІННЬО-ЗИМОВУ КОЛЕКЦІЮ 2021-2022 ТА ПЕРШУ ГЛАВУ КАМПАНІЇ «ПІДКОРЯЮЧИ МІСЬКІ ВЕРШИНИ»

ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ ОСІННЬО-ЗИМОВУ КОЛЕКЦІЮ 2021-2022 ТА ПЕРШУ ГЛАВУ КАМПАНІЇ «ПІДКОРЯЮЧИ МІСЬКІ ВЕРШИНИ»
Adidas представляє нову осінньо-зимову колекцію 2021-2022. У яскравій кампанії «Підкоряючи міські вершини» взяли участь футболіст Микола Шапаренко та дзюдоїстка Дар'я Білодід. Герої борються зі стихією у міському середовищі, мотивуючи на різноманітні активності навіть в умовах негоди.

Колекція, натхненна походами та гірськими сходженнями, поєднує міський стиль і технології аутдорного екіпірування. У лінійці представлені утеплена непромокаюча куртка Traveer RAIN.RDY, а також черевики для хайкінга Terrex Free Hiker COLD.RDY, Trailmaker COLD.RDY та Terrex Snowpitch. Моделі захищають від несприятливих погодних умов і дозволяють відчувати себе комфортно при будь-якій температурі.

УТЕПЛЕНА КУРТКА TRAVEER RAIN.RDY

Утеплена модель із синтетичним наповнювачем і водовідштовхувальним покриттям забезпечує комфорт і зігріває в будь-яку погоду. Дизайн доповнений високим коміром, капюшоном і шнурком по нижньому краю для додаткового захисту від вітру. До складу моделі входить серія високоефективних перероблених матеріалів Primegreen в межах зобов'язань adidas по скороченню пластикових відходів.

TERREX FREE HIKER COLD.RDY

Кросівки adidas Terrex Free Hiker створені для максимального комфорту під час тривалих прогулянок в будь-яку погоду. Верх з матеріалу Primeknit з технологією COLD.RDY і водовідштовхувальним утеплювачем щільно облягає стопу та дарує комфорт. Крім того, водонепроникна мембрана GORE-TEX забезпечує сухість навіть на найбільш вологих ділянках шляху.


TERREX TRAILMAKER COLD.RDY


Універсальні черевики виконані з легкого еластичного матеріалу з водовідштовхувальною мембраною на зимовій підкладці. Верх із стабілізуючим каркасом щільно облягає стопу, фіксує гомілкостоп і дарує комфорт під час руху. Тепло та сухість в умовах холоду та високої вологи допомагає зберегти утеплювач PrimaLoft®. Підошва з глибоким малюнком протектора Traxion забезпечує максимальне зчеплення з будь-яким покриттям.


TERREX SNOWPITCH


Утеплені черевики для хайкінга з підошвою Traxion для оптимального зчеплення. Верх з натуральної шкіри та утеплений водовідштовхувальний матеріал COLD.RDY дозволяють насолодитися тривалими прогулянками в холодну погоду.

Модель adidas Traveer RAIN.RDY, Terrex Free Hiker COLD.RDY, Trailmaker COLD.RDY та Terrex Snowpitch доступні в магазинах adidas та на сайті adidas.ua.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі