АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ЗА ДОБУ ОБСЛУГУВАВ РЕКОРДНУ КІЛЬКІСТЬ ПАСАЖИРІВ

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ЗА ДОБУ ОБСЛУГУВАВ РЕКОРДНУ КІЛЬКІСТЬ ПАСАЖИРІВ
25 червня 2017 року Міжнародний аеропорт «Бориспіль» зафіксував рекордний показник планового денного пасажиропотоку за весь час своєї роботи, обслугувавши 39 594 пасажирів за день.

Очікувано, що в розпалі сезону відпусток значним попитом користуються туристичні напрямки. Найбільший пасажиропотік цього дня був до Анталії. На даному напрямку було обслуговано 5 970 пасажирів. В трійку лідерів рекордного дня також потрапили Тель-Авів та Шарм-ель-Шейх з майже 2 тисячами пасажирів на кожному з них.
У жовтні 2016 аеропорт вже був близьким до даного рекорду. Тоді під час чартерної "хасидської програми", що обслуговувала паломників в окремому терміналі, за день було обслуговано 39 241 пасажира.

Нагадаємо, що в квітні кількість трансферних пасажирів, що прямують через Бориспіль до Європи, перевищила 30%. Даний показник по частці трансферу відповідає рівню найбільших пересадочних вузлів Європи.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі