АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ЗАКЛИКАЄ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СТАТИ НА ЗАХИСТ ЙОГО ІНТЕРЕСІВ

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ЗАКЛИКАЄ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СТАТИ НА ЗАХИСТ ЙОГО ІНТЕРЕСІВ
Першого червня 2017 року Господарський суд м.Києва розгляне судову справу, ініційовану ДП МА «Бориспіль» з метою притягнення до відповідальності підрядника у будівництві насосно-фільтраційної станції (ЦЗС). Аеропорт вимагає розірвати договір № 37-14/5-21, підписаний з ТОВ «ТК ТЕХСЕРВІС» і очікує на відшкодування авансового платежу та стягнення з підрядника штрафу за недобросовісне виконання умов договору.

Господарський суд м.Києва отримав від нас інформацію, яка підтверджує невиконання зобов’язань компанією. Підрядник, отримавши близько 30 млн грн авансового платежу згідно з умовами договору, тричі переносив термін виконання робіт та не забезпечив їх виконання до цього часу. В результаті, закінчення робіт за договором у визначений термін стало неможливим.

Окрім того, стало відомо, що «ТК ТЕХСЕРВІС» використало авансовий платіж не за призначенням. За наявною інформацією після отримання платежу від ДП МА «Бориспіль» забудовник одразу перерахував близько 30 млн грн на рахунок іншої компанії, яка має ознаки фіктивності. Платіж було здійснено під виглядом закупівлі обладнання для ЦЗС, але в результаті «ТК ТЕХСЕРВІС» так і не здійснило виконання робіт з будівництва ЦЗС на відповідну авансову вартість.

У рамках судової справи ДП МА «Бориспіль» вимагає розірвати договір з ТОВ «ТК ТЕХСЕРВІС» та зобов’язати повернути авансовий платіж з урахуванням 7% пені. Аеропорт «Бориспіль» максимально сприяє роботі правоохоронних органів та суду в даній справі, й закликає їх стати на захист інтересів держпідприємства в ході судового процесу.

Нагадаємо, що на початку квітня 2017 року представники прокуратури м.Бориспіль спільно із співробітниками Служби безпеки України проводили слідчі дії щодо нецільового використання коштів на будівництво насосно-фільтраційної станції паливно-мастильних матеріалів на території ДП МА «Бориспіль».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі