Агрегати LOZOVA MACHINERY в Великої Британії

Агрегати LOZOVA MACHINERY в Великої Британії
З 30 червня по 1 липня LOZOVA MACHINERY демонстрували свої серійні агрегати на полях Лінкольншира, виставці Cereals (одному з найважливіших заходів грунтообробних машин і техніки Великої Британії).

Участь в Cereals для LOZOVA MACHINERY стало вже традицією. Тут, поряд з кращими світовими зразками грунтообробної техніки, англійські фермери знайомляться і з українською технікою.

В цьому році компанія показала коротку дискову борону DUCAT, ротаційну борону DINAR і просапниї культиватор SANTIM. Саме ці агрегати зараз найбільш актуальні для ринку Великої Британії.

Крім виставок і днів поля, LOZOVA MACHINERY добре відомі місцевим фермерам, що вже більше трьох років на практиці використовують техніку українського бренду, знайомі з якістю обробки грунту і зручністю агрегатів.

Особливо фермерів залучає відмінна продуктивність знарядь і їх комфорт в застосуванні - фірмовий принцип «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ» вигідно виділяється серед безлічі грунтообробних агрегатів.

В цьому році агрегати LOZOVA MACHINERY представляв партнер і дистриб'ютор компанія LANDQUIP, відомий виробник обприскувачів.

Нагадаємо, що в 2020-21 роках продажу техніки LOZOVA MACHINERY до Великобританії виросли удвічі (порівняно з аналогічним періодом минулого року). Компанія продовжує розширювати портфель замовлень і збільшувати мережу дистриб'юторів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі