Арсена Мілютіна призначено на посаду члена правління Ощадбанку, відповідального за роботу з NPL

Арсена Мілютіна призначено на посаду члена правління Ощадбанку, відповідального за роботу з NPL
Згідно з рішенням наглядової ради Ощадбанку від 28 жовтня 2021 року Арсена Мілютіна з 1 листопада призначено на посаду члена правління Ощадбанку, відповідального за роботу з NPL. Таке рішення наглядова рада прийняла за результатами об’єктивного конкурсного відбору. Кандидатуру Арсена Мілютіна погоджено Національним банком України. За умовами контракту термін його роботи на цій посаді становить 3 роки.

До цього призначення протягом майже 4 років Арсен Мілютін обіймав посаду директора департаменту реструктуризації заборгованості та стягнення Ощадбанку. На новій посаді він продовжить керувати напрямом роботи зі скорочення проблемної заборгованості. Згідно зі стратегією банку до кінця 2024 року обсяг такої заборгованості має становити менше 10%. Для досягнення цієї мети Ощадбанк планує використовувати весь спектр наявних інструментів.

Арсен Мілютін має дві вищі освіти. Він закінчив Національну академію управління за спеціальностями «Правознавство» та «Фінанси».

Арсен Мілютін має 20-річний досвід роботи у сфері юридичних послуг, 15 з яких співпрацював з українськими та іноземними банками та іншими фінансовими установами, в тому числі державними. Арсен є адвокатом, має значний досвід із юридичного захисту інтересів клієнтів в Україні та іноземних юрисдикціях, неодноразово відзначений виданнями Chambers та Legal 500.

У 2020 році Арсена Мілютіна визнано найкращим юрисконсультом у сфері банківського та фінансового права в рамках VIII щорічного форуму юрисконсультів. Під його керівництвом департамент реструктуризації заборгованості та стягнення Ощадбанку тричі визнавався найкращим юридичним департаментом України по роботі з проблемною заборгованістю.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі