AVerMedia DUALCAM: унікальна здвоєна веб-камера

AVerMedia DUALCAM: унікальна здвоєна веб-камера
Компанія AVerMedia Technologies , один з лідерів у сегменті плат відеозахвату та обладнання для стримерів, анонсує випуск унікальної здвоєної камери DUALCAM - PW313D. Нова модель пропонує надзвичайну гнучкість зйомки та високу якість зображення для стрімерів, творців, викладачів і взагалі будь кого.

Дві камери, дві точки зору

Головна відмінність AVerMedia DUALCAM від більшості інших веб-камер, це те що у одному корпусі поєднано одразу дві камери. Одна з 2МП сенсором, роздільною здатністю відео FullHD (співвідношення сторін 16:9) і кутом огляду по діагоналі 71 градус. А друга з 5 МП сенсором, роздільною здатністю відео 2592x1944 точок (співвідношення сторін 4:3) і кутом огляду по діагоналі 76 градусів.

Обидві камери оснащені системою автофокусування, яка забезпечує чіткість об’єкта зйомки навіть за скланого освітлення. Також камери мають окремі мікрофони з системою заглушення шумів і дальністю впевненого захоплення голосу до трьох метрів.

Гнучкість використання


У якості кріплення в AVerMedia DUALCAM використана універсальна підставка, яка дозволяє закріпити камеру на моніторі, чи ставити її просто на стол. Також знизу підставки є металеве штативне гніздо, тож за потреби камеру можна встановити як на комплектному, так і на будь-якому іншому штативі з кріпленням ¼ дюйми.

Сам камерний модуль на підставці може лише нахилятися, але не обертається вправо/вліво. Проте це частково компенсується можливістю провертання камер вверх/вниз навколо своєї осі. Тож камери можна розмістити так, що вони будуть дивитися хоч у протилежні боки. Це дозволяє одночасно знімати себе і ще якийсь об’єкт (стіл з дослідами, дошку з прикладами, співрозмовника що сидить навпроти, клавіатуру і мишку на яких граєте, чи будь-що, що ви намагаєтесь продемонструвати).

З турботою про приватність

У AVerMedia приділяють велику увагу питанню збереження приватності. Тому в PW313D інтегровані дві шторки, які дозволяють закривати об’єктиви камери як окремо, так і обидві разом. Тож ніхто не зможе раніше часу підглядати, що ви збираєтесь показувати.

Більше можливостей з CamEngine 4

Користування AVerMedia DUALCAM стає набагато зручніше, при використанні безкоштовної фірмової утиліти CamEngine 4. З нею ви зможете не тільки коректувати кольори, перевертати відео чи переключати режими автофокусу. А й отримаєте доступ до просунутих опції. Наприклад, можна звести відео з двох камер отримавши “картинку у картинці”, чи відкоригувати викривлення перспективи, ніби зйомка ведеться не збоку, а безпосередньо над об’єктом.

Також з CamEngine 4 можна задати “гарячі клавіші” для зміни режимів зйомки, активації ефектів чи перемикання між камерами.

Початок поставок і ціна

Поява AVerMedia DUALCAM на прилавках запланована на початок наступного року. Орієнтовна ціна комплекту з камерою, кабелем USB-A - USB-C, та міні-штативом становитиме біля 6100 гривень.
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі