Bosch має намір запустити виробництво в Україні

Bosch має намір запустити виробництво в Україні
Німецький концерн Bosch має намір розмістити в Україні потужності з виробництва електроінструментів і наразі вивчає варіанти локацій.

Про це повідомив у четвер, 9 вересня, президент групи Bosch в Україні, Росії, Білорусі, Центральній Азії, Монголії та Кавказі Штеффан Гоффманн (Steffan Hoffmann) за підсумками зустрічі з першим віцепрем'єром - міністром економіки Олексієм Любченком у Києві.

"Україна для нас - цікавий і важливий регіон для інвестування. Маємо серйозні наміри організувати тут потужності з виробництва електроінструменту", - наводить пресслужба українського міністерства економіки слова Гоффманна.

"Наразі у процесі дослідження локація для виробництва, аналіз близькості ринків збуту, кваліфікованої робочої сили та організаційні питання", - додав представник німецького концерну.

Під час зустрічі сторони обговорили преференції для великих інвесторів, а також важливі для України напрями розвитку економіки у сферах декарбонізації, "зеленої" енергетики, накопичення енергії.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі