Чому зовнішня реклама – така популярна: головні переваги

Чому зовнішня реклама – така популярна: головні переваги
Сьогодні перед будівельними та торговими центрами, гіпермаркетами та компаніями, які працюють в області розваг, послуг і нерухомості, відкрилися нові перспективи для просування бізнесу через зовнішню рекламу. Як показують дослідження, значно скоротилися вкладення в рекламні кампанії з трансляцією на телебаченні, радіо та друкованих ЗМІ. Доступні на зовнішню рекламу ціни та впровадження нових підходів і технологій роблять її більш затребуваною. На сайті рекламної агенції Adbuild можна знайти такі рішення, як жива реклама, виконана на незвичайних носіях, відеореклама.

Що дає зовнішня реклама

Вивіски й плакати, як правило, виділяються своїм значним розміром, обсягом та яскравістю. Все це привертає увагу потенційних клієнтів до зображення та опису. Цільова аудиторія зосереджує погляд на зображенні та тексті, тим самим запам'ятовує рекламне посилання. В більшості випадків споживачі сприймають інформацію, що транслюється, на підсвідомому рівні.

Читати далі ...
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі