CORUM GROUP ВИГОТОВИТЬ НОВУ ПІДЙОМНУ МАШИНУ ДЛЯ ЗАПОРІЗЬКОГО ЗАЛІЗОРУДНОГО КОМБІНАТУ

CORUM GROUP ВИГОТОВИТЬ НОВУ ПІДЙОМНУ МАШИНУ ДЛЯ ЗАПОРІЗЬКОГО ЗАЛІЗОРУДНОГО КОМБІНАТУ
Corum Group (ДТЕК Енерго) отримав нове замовлення на виготовлення підйомної машини для Запорізького залізорудного комбінату, яка допоможе збільшити видобуток залізної руди на шахті «Переверзівська». Обладнання виготовлятимуть на «Корум Дружківському машинобудівному заводі».

Машинобудівники створять підйомну машину з розрізним барабаном діаметром 6,3 м, на який буде навиватися канат, що приводить у рух кліть. Для цієї гігантської механічної деталі з редуктором знадобиться 235 тонн сталі. Типорозмір машини підібрали, щоб підвищити ефективність видобутку руди на Переверзівському родовищі.

Підйомна машина зможе одночасно обслуговувати відразу шість горизонтів стовбуру. Двоповерхова кліть буде опускати та піднімати людей, вагонетки з матеріалами, негабаритний вантаж або вузли складних механізмів.
Один підйом з глибини 940 м буде тривати 215 секунд. За цей час машина може пересувати 60 гірників або 15 тонн вантажу.
Під час спуск
у або підйому людей на швидкості 6 м/с в роботі буде задіяно один електродвигун, а під час роботи з важким вантажем - два електродвигуни, які будуть переміщувати кліть стовбуром за 8 м/с. Для цього в Corum Group прийняли нестандартне технічне рішення для впровадження спеціального обладнання.

Для того, щоб підйом був безпечний, машину буде обладнано дисковою гідравлічною гальмівною системою та електродвигунами з приводом із частотним регулюванням. Їх виготовили за індивідуальним замовленням.
Corum Group надасть машину замовнику разом з комплексом послуг.

«Окрім механічної частини, Corum доставить повний комплект електрообладнання: два електродвигуни по 1000 кВт, системи управління нового покоління, апаратуру сигналізації, зв’язку, повний комплект кабельної продукції, високовольтні комірки разом з трансформаторами. Спеціалісти інженерно-технічного центру Corum і сервісної компанії Corum Repair візьмуть участь у монтажі на місці, проведуть пуск і налаштування. Як надійний партнер, Corum Group інвестує в розвиток, впроваджує нові практики і сучасні технології», - прокоментував Валерій Крупицький, в.о. директора з виробництва і технічного розвитку Corum Group.

ЦР-6,3 для шахти «Переверзівська» - це показник довіри до продукції компанії і гарантія завантаження виробничих потужностей.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі