Ekol Україна виступив логістичним партнером бізнес-форуму

Ekol Україна виступив логістичним партнером бізнес-форуму
Ekol Logistics Україна виступив логістичним партнером Форуму «MY Supply Chain 2017», який пройшов у Києві 30 березня. Компанія підтримала захід, який зібрав на одному майданчику виробників, ритейлерів, провайдерів логістичних послуг та IT-рішень.

Фокусуючи свою увагу на розвитку українського бізнесу, а також інноваційних рішеннях, логістичний провайдер Ekol Україна продовжує виступати партнером заходів, спрямованих на освіту учасників ринку. Саме тому у кінці березня компанія підтримала проведення Форуму «Му Supply Chain 2017», який щорічно проводить компанія MyTradeGroup і цьогоріч присвячений темі нестандартних інноваційних рішень для вдосконалення ланцюга постачання. В ході заходу обговорювались загальні тренди в цьому напрямку на 2017 рік та рішення, здатні якісно вплинути на сектор, інтермодальний розвиток в Європі, фінансові аспекти та проекти у ланцюгу постачання і т.п.

Ekol Logistics вже не вперше бере участь у якості партнера на подібних майданчиках, акцентуючи свою увагу на логістичних рішеннях, котрі компанія пропонує гравцям ринка і котрі часто є унікальними розробками для українського ринка. Такий підхід став можливий завдяки власній R&D-команді провайдера, що працює над адаптацією IT-рішень материнської компанії та власними продуктами, що дозволяють оптимізувати витрати клієнтів Ekol.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі