ЕМСС виконує контракт на поставку валків австрійської компанії Primetals Technologies

ЕМСС виконує контракт на поставку валків австрійської компанії Primetals Technologies
ПАТ «ЕМСС» продовжує виробництво устаткування для австрійської компанії Primetals Technologies. В рамках підписаних зобов’язань Енергомашспецсталь виготовить для австрійського замовника 16 опорних валків загальною вагою 700 тонн. Валки призначені для споруджуваного гарячепрокатного стану «2400».

12 листопада в механообробному цеху ПАТ «ЕМСС» за участю представника замовника, інспектора контролю якості Primetals Technologies Майкла Мара відбулося приймання першої партії виготовленого обладнання.

Iнспектор підтвердив відповідність виготовлених деталей вимогам замовника, нарікань до якості продукції немає. Всього експертом було оглянуто 8 валків загальною масою 350 тонн.

Повний обсяг поставок відповідно до контракту планується завершити до кінця поточного року.

Довідка.
ЕНЕРГОМАШСПЕЦСТАЛЬ (г. Краматорськ, Україна)
найбільший український виробник спеціальних литих і кованих виробів індивідуального і дрібносерійного виробництва для металургії, суднобудування, енергетики (вітро-, паро-, гідро-, атомної) і загального машинобудування.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі