«ЄВРОПА БЕЗ КОРДОНІВ» - «БОРИСПІЛЬ» ЗАПРОШУЄ НА СВЯТО БЕЗВІЗУ

«ЄВРОПА БЕЗ КОРДОНІВ» - «БОРИСПІЛЬ» ЗАПРОШУЄ НА СВЯТО БЕЗВІЗУ
11 червня 2017 року аеропорт «Бориспіль» готується з розмахом відсвяткувати початок безвізового авіасполучення з країнами Євросоюзу. В рамках проекту «Європа без кордонів» термінал D перетвориться на зону розіграшів, флешмобів, квестів та інших культурних несподіванок.

Розважальна програма розпочнеться о 10:30 з вильоту акційних рейсів до Брюсселю та Вільнюсу й триватиме протягом усього дня. Пасажирів, які вирушать у першу безвізову подорож як на акційних умовах, так і безкоштовно (за підсумками розіграшу авіаквитків від 7.06.2017 року), проводжатимуть у незвичний спосіб. Урочисту подію прикрасить спеціальний сюрприз від всесвітньо визнаного творчого колективу України. Несподіванка чекатиме присутніх прямо на пероні перед вильотом літака.

Далі буде продовжено розіграш авіаквитків, розпочатий 7 червня, в ході якого визначать переможця за напрямком Київ-Салоніки-Київ. Он-лайн розіграш авіаперельоту з відкритою датою буде приурочено до вильоту рейсу за даним напрямком орієнтовно о 12:25. Святкову естафету урочистої акції згодом підхопить низка танцювальних та музичних флешмобів, ігрових квестів та пізнавальних вікторин. На учасників розваг чекатимуть не тільки позитивні емоції та цікаві пригоди, але й цінні подарунки на пам’ять.

Аеропорт «Бориспіль» запрошує представників ЗМІ та усіх бажаючих взяти участь в урочистостях з нагоди початку дії безвізового режиму між Україною та ЄС.

Святкові заходи розпочнуться 11 червня 2017 року в зоні Duty Free терміналу D (9 гейт). Початок о 10:30. Збір гостей о 09:45 біля центральної авіадовідки на 3-му поверсі терміналу D.

Час відправлення автобусу для представників ЗМІ в день проведення заходів – 09:15 від м. Харківська (спуск з естакади у напрямку до м. Бориспіль).

Для пропуску до режимної зони гостям необхідно мати з собою паспорт.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі