Фінансовий переклад у Києві

Фінансовий переклад у Києві

Фінансовий переклад документів - актуальна та затребувана на сьогоднішній день послуга. Переклад текстів даної тематики необхідний для організації обміну інформацією між різномовними компаніями або людьми на міжнародному ринку. Перекладати самостійно великі фінансові документи досить складно. Виконання даної роботи вимагає наявності знань у фінансовій галузі, високої точності, тому що від якості перекладу залежить успіх подальшої угоди або співпраці. З цим завданням відмінно впорається команда професійних перекладачів бюро перекладів «Держпереклад» http://translation.center. Наші фахівці з радістю візьмуться за роботу будь-якої складності.

Фінансові документи, які найчастіше потребують перекладу

Бюро «Держпереклад» http://dpereklad.zp.ua/perevod-dokumentov-cena здійснює переклад наступних видів документів:

  • бізнес-плани;
  • договори, контракти;
  • біржові документи;
  • декларації митниці;
  • страхову документація;
  • банківські папери;
  • інвестиційні проекти;
  • тендерну документація;
  • аудиторські висновки;
  • документи про рух грошових коштів.

Виконання фінансового перекладу вимагає не тільки досконалого знання мовної пари та спеціальної термінології, а й високої точності, зосередженості, уважності до деталей, адже фінансові тексти зазвичай містять графіки, таблиці, цифри, абревіатури. Стиль фінансових перекладів також відрізняється від стилю інших тематик, що обов'язково повинно враховуватися перекладачем при виконанні поставлених завдань. Вартість перекладу фінансового документа залежить головним чином від кількості символів у документі, мови, вимог клієнта, складності тексту та терміновості виконання роботи.

Чому клієнти обирають нас?

Бюро перекладів «Держпереклад» у Києві пропонує послуги професійного перекладу фінансових документів на високому професійному рівні за помірною ціною:

  1. Ми виконуємо переклади в будь-яких мовних комбінаціях у терміни, необхідні клієнтам.
  2. Для роботи задіємо досвідчених фахівців, що мають філологічну та економічну освіту.
  3. Організовуємо індивідуальний підхід і даємо безстрокову гарантію якості для кожного клієнта.
  4. Всі наші роботи відповідають міжнародним нормам і правилам перекладу.

Замовити переклад документів можна, заповнивши форму онлайн замовлення http://translation.center/stoimost-perevodov. Якщо у вас виникли питання або хочете уточнити будь-яку інформацію пишіть нам на e-maіl або телефонуйте за контактними телефонами, вказаними на сайті.

__________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі