HF Agro візьме участь у виставці AgroExpo-2021

HF Agro візьме участь у виставці AgroExpo-2021
HF Agro відкриє осінній сезон участю в агропромисловій виставці AgroExpo-2021 і представить надійні і функціональні агрегати для посіву, підживлення та захисту рослин.

Серед експонатів стенду високоточні аплікатори для внесення рідких добрив. Вони легко і просто монтуються на агрегат без будь-яких зварювальних робіт. Добриво, завантаження і транспортування якого не займає багато часу, вноситься з мінімальними втратами.

Доповнить інноваційний ряд нове покоління розкидачів добрив HF Agro. Знаряддя можна підібрати для будь-якого господарства, так як ємність бака до 10 м3 (10 тис. Л.) І дальність розкидання машин до 36 м.

Нагадаємо, що HF Agro є офіційним дистриб'ютором німецької компанії LEHNER, і на виставці представить техніку для посіву, розкидання добрив, захисту рослин від німецького бренду.

Компанія HF Agro готова в будь-який момент забезпечити кожного аграрія особливим, унікальним рішенням для його завдань. На виставці можна буде отримати висококваліфіковану консультацію з усіх питань.

Чекаємо зустрічі на AgroExpo-2021 Кропивницького (Кіровограді) з 29 вересня по 2 жовтня.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі