IRDM RGB DDR4 Модулі пам’яті зі світлодіодним підсвічуванням

IRDM RGB DDR4 Модулі пам’яті зі світлодіодним підсвічуванням
Wilk Elektronik S.A., польський виробник комп’ютерної пам’яті, додає до свого асортименту модулі з LED-підсвічуванням – IRDM RGB DDR4. Це, безсумнівно, прем’єра року і довгоочікуваний продукт для прихильників цього ігрового бренду.

З думкою про геймерів

Найновіші модулі пам'яті IRDM призначені для геймерів і професіоналів. Вони пропонують не тільки гарний дизайн, а й високу продуктивність. Кожен модуль оснащений 8 світлодіодами і сумісний з програмним забезпеченням для управління RGB підсвічуванням від провідних виробників материнських плат, таких як ASUS, MSI, GIGABYTE та ASRock. Це забезпечує можливість програмування світлових ефектів різними способами, що дозволяє синхронізувати їх з іншими RGB-пристроями: системною платою, корпусом, системою охолодження, клавіатурою, навушниками або комп'ютерною мишею. Спочатку модулі надійдуть у продаж в найбільш популярній на даний момент комплектації 2 x 8 Гб 3600 МГц. Однак незабаром з'являться варіанти і з іншого ємністю та частотою.

Спеціальний відбір

У модулях IRDM RGB DDR4 використовуються спеціально відібрані компоненти і чіпи Micron. Що дозволяє забезпечити швидку і стабільну роботу модулів на частоті 3600 МГц з таймингом 18-22-22. Стабільність роботи під інтенсивними навантаженнями гарантує чорний радіатор, який відмінно відводить тепло завдяки використанню комбінації алюмінію, кремнію і магнію.

"Ми віддаємо в руки клієнтів довгоочікуваний і бажаний на ринку продукт. Ми впевнені, що параметри нової пам'яті IRDM оцінять найвимогливіші користувачі, і в першу чергу геймери, моддери та ентузіасти персональних ПК з підсвічуванням RGB. Представляємо найкращий продукт c точки зору технічних характеристик і дизайну, який буде завжди актуальним ", - говорить Веслав Вільк, директор Wilk Elektronik.

Індивідуальний характер

Пам'ять з підсвічуванням RGB LED є новинкою в асортименті марки IRDM. Вона ідеально вписується в існуючу на комп'ютерному ринку моду на персоналізацію ПК. Модулі зі світлодіодною технологією підкреслюють зовнішній вигляд комп'ютера, дозволяючи надати йому індивідуальний характер відповідно до власних уподобань. Новітній комплект пам'яті IRDM створений для тих, хто прагне отримати не тільки високу продуктивність, а й надати унікальності зовнішньому вигляду свого комп'ютера.

Підтримка профілів XMP

Модулі IRDM RGB працюють з профілями XMP і сумісні з процесорами AMD Ryzen, що дозволяє інтуїтивно налаштовувати параметри пам'яті відповідно уподобань користувача. Завдяки цьому, можна використовувати повну потужність першого RGB-модуля польського виробника.

Гарантія


Користувачі IRDM RGB DDR4, як і інших модулів пам'яті марки IRDM, можуть розраховувати на безкоштовну технічну підтримку. Більш того, новинка поставляється з довічною гарантією виробника.

Рішення для професіоналів

IRDM - це пам'ять створена для вимогливих користувачів, яким потрібна максимальна якість виготовлення, надійність, цікавий дизайн і відмінні технічні характеристики. Модулі, накопичувачі і карти пам'яті IRDM призначені для всіх, кому для виконання своєї роботи або хобі потрібна продукція найвищої якості. Потенційні адресати продукції бренду - професійні фотографи, інженери, програмісти, кінематографісти, а також любителі екстремальних видів спорту, відеоігор, кіберспорту або моддінгу. І хоча перед кожним з них стоять різні завдання, що формують специфічні вимоги до використовуваних інструментів, в будь-якому випадку для їх виконання їм необхідно надійне і ефективне обладнання.

В українських роздрібних мережах та інтернет-магазинах IRDM RGB DDR4 з'явиться з 1 листопада. Орієнтовна ціна IRDM RGB DDR4 2 x 8 Гб 3600 МГц - 3200 гривень.

Технічні характеристики:


Тип модуля UDIMM DDR4 PC4-28800
Місткість модуля 8 ГБ
Місткість набору модулів 16 ГБ
Частота модуля 3600 МГц
Таймінги 18-22-22
Напруга живлення 1,35 В
XMP Так
RGB підсвічування Так


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі