Як знизити експлуатаційні витрати комерційного ліфта

Як знизити експлуатаційні витрати комерційного ліфта
Як знизити експлуатаційні витрати комерційного ліфта: 7 кроків від СІТІ ЛІФТ для значної економії коштів

Усього 60 днів вам знадобиться для того, щоби знизити експлуатаційні витрати на комерційний ліфт. Сьогодні в матеріалі — чек-лист від компанії СІТІ ЛІФТ, у якому опрацьовані найбільш поширені помилки власників і відповідальних осіб комерційних будівель.

Трудомістко, дорого та надзвичайно важливо — саме так характеризується технічний догляд за ліфтом. СІТІ ЛІФТ — компанія, яка впродовж усього часу свого існування консультативно супроводжує клієнтів, знижуючи їхні експлуатаційні витрати в кілька разів. Уся інформація, роками накопичена командою фахівців, тепер перед вами. Єдине, що залишається — узяти до уваги ефективні рекомендації й домогтися значної економії ресурсів усього за два місяці.

Крок № 1

Навіть якщо вам здається, що причепитися ні до чого, і ви співпрацюєте з авторитетною компанією, що лідирує на ринку, насамперед уважно ознайомтеся з договором. Це — початок початків, який дасть вам можливість зрозуміти, чи повною мірою компенсовані витрати на послуги й чи не переплачуєте ви технічному персоналу за його існування в «житті» вашого ліфта. Досить часто виноски й підпункти зобов’язують вас платити за сервіс, якого насправді не існує. Отже, час приділити увагу юридичній частині вашої співпраці.

Читати далі...

___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі