«Келих» ігристого, який завжди з тобою!

«Келих» ігристого, який завжди з тобою!
LANDINI™ – новий слабоалкогольний винний напій з італійським шармом

Вино – це смачно, красиво і вишукано. Але штопор – це проблемно, нудно і складно. Компроміс – легкий винний напій італійського походження в стильній дизайнерській бляшанці!

LANDINI™ – новий слабоалкогольний газований напій на основі вина. «Перша винна ластівка» від лідера українського ринку слабоалкогольних напоїв – ГК «Нові Продукти», що займає понад 70% його частки (за даними аналітичного звіту Держкомстату за 2020 рік). LANDINI™ розвиває асортимент зброджених напоїв компанії і продовжує стратегічну націленість на тренд натуральності.

«Споживач останнім часом все більше обертає свої вподобання у бік ароматизованих вин, які представлені на ринку як у склі, так і в бляшанці. Цим і було зумовлене наше рішення про випуск продукції під власним брендом LANDINI™ на потужностях італійського виробника ігристих і тихих вин Cantine Sgarzi Luigi Srl, розташованого в Castel San Pietro Terme. Для виготовлення LANDINI™ використовується лише найякісніший виноматеріал на основі білого і рожевого винограду, вирощеного в Італії, його вміст в напої складає 50%. Ми дуже прагнули зберегти автентичний витончений смак і сподіваємося, що наші споживачі це оцінять!», – прокоментував Борис Ткачов, директор зі стратегії та досліджень Групи Компаній «Нові Продукти».

В чому очевидні плюси LANDINI™ порівняно з традиційним вином:

 Не потрібно возитися зі штопором, перериваючи цікаву бесіду.
 Порційний об'єм 0,33 л – якраз келих вина! І не доведеться думати, куди подіти напій, що залишився…
 Зручність: можна спокійно взяти з собою на пляж, до парку, на пікнік.
 Красива бляшанка створить відповідний настрій, але не розіб'ється як келих!
 Знижений вміст алкоголю для ясної голови і світлих думок – 6,5%. Розтягніть приємні моменти ейфорії надовше!

У лінійці LANDINI™ представлено три смаки: Fragolino Bianco, Fragolino Rosso та Pesco. Напої виробляються з фруктів і винограду шляхом природного бродіння.

«Фраголіно» є загальновживаним позначенням – походить від італійського слова Fragola («Суниця»). LANDINI Fragolino – слабоалкогольний газований напій на основі білого (Fragolino Bianco) та червоного (Fragolino Rosso) вина з додаванням рослинного екстракту суниці. LANDINI Pesco (з італійського «Персик») виготовляється з білого вина, приправленого відповідно соком ароматного стиглого персика.

Бувалому сучасному споживачеві «не смачно», якщо «не красиво». Стильну бляшанку LANDINI™ приємно тримати в руці і гоже з'явитися з нею на публіці! Матова чорна бляшанка, на якій контурним патерном проступає карта Італії, додає брендові оригінальності та преміальності. Дизайн розроблено креативним агентством Reynolds and Reyner, що працює з такими провідними світовими брендами, як David Beckham, JP Morgan, Lacoste и Davidoff тощо.

По-середземноморськи теплий вечір, атмосфера італійської приязні в колі друзів, натхнення, краса і релакс – ось що незмінно об'єднує довкола себе грайливий та іскристий LANDINI™! Напій вже можна побачити на полицях більшості національних та локальних торговельних мережах України. Рекомендована ціна на продукт – 41 гривня. LANDINI™ – справжня знахідка для шанувальників вина!
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі