ХІII Міжнародний авіакосмічний салон АВІАСВІТ - ХХІ 27-30 вересня 2022

ХІII Міжнародний авіакосмічний салон АВІАСВІТ - ХХІ 27-30 вересня 2022
«Авіасвіт ХХІ» – єдиний виставковий захід в Україні для демонстрації інноваційних розробок і технологій в авіакосмічній галузі.

Авіа- та ракетобудування є предметом національної гордості для багатьох поколінь українців, однією з пріоритетних високотехнологічних галузей, розвиток якої позитивно впливає на розбудову економіки країни. Питання забезпечення обороноздатності країни вимагають широкого застосування техніки і технологій авіакосмічної галузі, постійної роботи з створення перспективних інноваційних зразків техніки і модернізації виробництв. Тому авіакосмічний салон «Авіасвіт ХХІ» проводиться одночасно із Міжнародною спеціалізованою виставкою «Зброя та безпека».

Досягнення аерокосмічної промисловості України та праці українських вчених вже давно гідно оцінені світовими фахівцями. Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт ХХІ» дає можливість наочно побачити ці досягнення та відчути гордість за здобутки своєї країни. Крім того, «Авіасвіт ХХІ» створює усі умови для встановлення ефективних контактів високого рівня, пошуку нових партнерів для бізнесу, а також надає можливість долучитись до глибокої модернізації виробничих потужностей підприємств авіакосмічної галузі. З 2019 року космічна галузь стала більш привабливою для інвестування, адже приватним українським компаніям дозволено вести космічну діяльність і навіть здійснювати космічні запуски.

Запрошуємо професіоналів і ентузіастів авіакосмічної галузі до Міжнародного виставкового центру з 27 по 30 вересня.

Місце проведення:

Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:

тел.: +38 (044) 201-11-63
e-mail: tor5@iec-expo.com.ua
https://www.iec-expo.com.ua/avia-2022.html
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі