Худі, як невід’ємна частина гардеробу

Худі, як невід’ємна частина гардеробу

Сьогодні, чимало людей віддають перевагу комфорту та практичності. Кожен обирає для себе дещо більш універсальне, придатне для використання в більшості обставин, особливо форс-мажорних. Саме тому поява трикотажних виробів у повсякденному гардеробі не є випадковою, як і кросівок, спортивних штанів та інших виробів, які на початку мали виключно одну мету — забезпечити власника зручністю та мобільністю під час виснажливих тренувань. У цій статті ми розглянемо худі, як одну з головних і незгасаючих тенденцій сьогодення, та розповімо, чому варто віддати перевагу саме їм.

По-перше, матеріал. Чистобавовняний або ж із домішками синтетики трикотаж безперечно приємний до тіла та володіє безліччю переваг. Повітропроникність, здатність вбирати вологу, швидко сохнути та зберігати тепло, коли це необхідно — все це є надважливими ергономічними чинниками, без яких ці надбання легкої промисловості ніхто носити не став би. Компанії-виробники враховують різноманіття сезонів, яке панує в нашій країні, та пропонує як з утепленням, так і без нього. Це відкриває можливості використання таких толстовок як взимку, так і влітку.

По-друге, стилізація. Варіативність худі настільки велика, що складно уявити образ, в якому воно мало б недоречний вигляд (особливі заходи по типу весіль чи ділових зустрічей в розрахунок не беремо). Проте, давайте наведемо кілька прикладів, з чим носити толстовку з капюшоном літом 2021-го. 

Трикотажні шорти, сандалі, високі шкарпетки та панама — стильний повсякденний образ із нахилом в спортивну сторону. Його варто доповнити аксесуарами у вигляді наручного годинника, підвісок, кілець і не забуваємо про зручну сумку чи рюкзак. Так можна вийти на прогулянку або ж зустрітися з друзями. До речі, стилісти радять комбінувати такі комплекти і чоловікам, і жінкам.
Велосипедки, масивні кросівки, оверсайз футболка і кофта на випадок неочікуваного похолодання. Аутфіт в стилі Принцеси Діани, сумніватися у почутті стилю якої не варто.
Джинсові шорти довжиною до коліна, вільна сорочка з коротким рукавом, взуття на ваш смак, в залежності від уподобань. Цей наряд також не має гендерного розподілу, тому хлопці та дівчата можуть носити цей лук все літо.

Де знайти своє худі?

Радимо переглянути асортимент MD Fashion для чоловіків, жінок та дітей, який допоможе обрати найбільш підходящий варіант. У каталозі представлені готові модні луки від професійних стилістів, які комбінують їх, враховуючи принципи та ДНК бренду. Але оцініть все самі. 

_________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі