Київська ТПП запрошує до Малайзії для участі в "INTRADE 2015"

Київська ТПП запрошує до Малайзії для участі в
Київська ТПП на пільгових фінансових умовах організовує з 2 по 8 листопада 2015 р. візит делегації до Малайзії, м. Куала-Лумпур для участі у спеціальній програмі переговорів IBM та відвідання Міжнародної виставки «INTRADE 2015».

У виставці «INTRADE 2015» www.intrademalaysia.my - одній з найвідоміших в Азійсько-Тихоокеанському регіоні та програмі переговорах візьмуть участь представники компаній Малайзії та понад 30 зарубіжних країн, які представлять широкий спектр продукції та послуг. Розділи: електроніка та електротехніка; комп’ютерна та офісна техніка, комплектуючі; меблі та фурнітура, товари для дома та аксесуари; мода, одяг, взуття, текстиль; господарчі товари, фармацевтика та засоби для здоров’я; косметика та парфуми; засоби особистої гігієни, подарунки та сувеніри та інше.

Під час ділової програми «IBM» INTRADE 2015» відбудуться індивідуальні переговори з перекладачами з представниками малайзійських та зарубіжних компаній.

Пільгова вартість участі у візиті та програмі переговорів складає еквівалент 650 дол. США у грн. за курсом НБУ (у т.ч. ПДВ20%) + вартість авіаквитка Київ-Куала-Лумпур-Київ. У вартість входить проживання у готелі 5*, трансфери а/п-готель-а/п, транспортне обслуговування, організація програми переговорів та пошук партнерів, послуги перекладачів, вхідні квитки на виставку, харчування під час ділової програми, гала-прийом, культурна програма, страховка тощо. За бажанням учасників можливе розширення програми.

Запрошуємо українські компанії до участі та у разі зацікавленості пропонуємо завчасно надавати заявки на участь.

Отримати додаткову інформацію, програму та специфікацію можна у відділі міжнародних зв’язків Київської ТПП т./ф. (044)482-04-34, e-mail: poludov@kiev-chamber.org.ua pan@kiev-chamber.org.ua


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі