Київстар пропонує абонентам заощадити на доставці з онлайн-магазину Rozetka.ua

Київстар пропонує абонентам заощадити на доставці з онлайн-магазину Rozetka.ua
Абоненти передплати та контракту, у тому числі бізнес-клієнти Київстар, на 3 місяці можуть отримати сервіс ROZETKA Premium для безкоштовних доставок з онлайн-магазину. Для цього треба підключити акцію "Суперсила від Rozetka".

Взяти участь в акції можуть абоненти, які вже користуються тарифом з Суперсилою, або перейдуть на нову лінійку тарифних планів. Суперсили у нових тарифах Київстар – додаткові сервіси, які можна вибрати для доповнення основного пакета послуг у тарифі в залежності від потреб кожного абонента. До них увійшли, наприклад, Домашній Інтернет та Київстар ТБ, додаткові 5 Гб мобільного інтернету та 100 хвилин на інші мережі та багато інших. Скористатись Суперсилою від ROZETKA Premium можливо навіть у разі якщо ви вже підключили основні діючі Суперсили в вашому тарифі.

Обрати Суперсилу ROZETKA Premium можна в додатку Мій Київстар, зателефонувавши на короткий номер 500 або ввівши код *500*3#. Після її активації на номер абонента надійде SMS-повідомлення з персональним промокодом на знижку* для оформлення сервісу «ROZETKA Premium» на сайті онлайн-магазину. Промокод можна отримати з 23 листопада 2021 року по 31 грудня 2021 року включно, а скористатися ним можна до 15 січня 2022 року включно.
Абоненти Київстар отримають безкоштовну доставку товарів зручним для них способом без обмежень за кількістю завдяки сервісу «ROZETKA Premium». Зі всіма деталями акційної пропозиції можна ознайомитися за посиланням.

* Звичайна вартість сервісу «ROZETKA Premium» на 3 місяці складає 149 грн, проте абоненти Київстар оплачують на сайті онлайн-магазину лише 3 грн.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі