Київстар звітуватиме перед абонентами по SMS

Київстар звітуватиме перед абонентами по SMS
Нова послуга «Київстар Звіт» стала доступна для абонентів мобільного зв'язку контрактної та передплаченої форм обслуговування. За допомогою цього сервісу абоненти зможуть отримувати від оператора SMS-звіти про використані послуги та їх вартість

«Київстар Звіт» допоможе клієнтам завжди знати якими послугами вони скористались і скільки коштували ці послуги. Звіт приходитиме на мобільний телефон абонента у вигляді SMS і міститиме інформацію про витрати за останні п'ять активностей, за які списувалися кошти: дзвінки, інтернет-сесії, списання абонплати, інші послуги. Щоб отримати такий звіт, абоненту достатньо набрати зі свого телефону код *135#. Що важливо, замовити послугу за допомогою коду можна навіть у міжнародному роумінгу. Клієнти, які знаходяться в Україні, також можуть скористатися замовленням послуги через голосове меню, за номером 477*135. Послуга надається безкоштовно і не потребує підключення. Протягом доби абонент може замовляти до десяти таких звітів.

«Київстар Звіт» доповнює інші сервіси, розроблені з метою інформування абонентів про вартість послуг. Наприклад, система самообслуговування «Мій Київстар», у якої вже більше 2 мільйонів підписників, дає клієнтам можливість подивитися деталізацію дзвінків, змінити тарифний план, замовити додаткові послуги. Також доступна для клієнтів перевірка балансу за допомогою меню SIM-карти.

У той же час низка клієнтів вважає за краще телефонувати до інформаційно-довідкової служби, щоб дізнатися про залишок коштів на рахунку. Це, в середньому, понад 2000 дзвінків щодня. Відтепер, користуючись SMS сервісом «Київстар Звіт», клієнти зможуть заощаджувати свій час і самостійно дізнаватись усі деталі тарифних планів навіть без контакту з операторами інформаційно-довідкової служби.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі