Класи кормів для собак і бренди, які їх виробляють

Класи кормів для собак і бренди, які їх виробляють
Оскільки ваш чотирилапий пухнастик - це нащадок вовка, білок тваринного походження складає основу його раціону. Корм, до складу якого у потрібній кількості (30-50%) входить м’ясо, риба чи птиця, не може коштувати дешево.
Однак на прилавках крамниць ми бачимо величезне розмаїття кормів і не менше розмаїття цін на них.

Передусім, ціна залежить від класу корму. Клас - це відповідність певним стандартам якості продукту, його складу і технологій виробництва. Існує 4 класи кормів для собак: економ, преміум, суперпреміум і холістік.

Класи кормів для собак і їхні особливості

Корми економ-класу

До економ-класу належать недорогі сухі та вологі корми. Їх здешевлює склад: тваринного білку в них менше 25%, замість м’яса часто використовують субпродукти або поєднують субпродукти з обрізками, натомість у них більше сої, кукурудзи, пшениці (дають відчуття ситості, але для собаки мають низьку енергетичну цінність). Основна проблема таких кормів - недостатня кількість поживних речовин, вітамінів і мікроелементів.

Читати далі ...
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі