Компания DJI представила карманную камеру с искусственным интеллектом

Компания DJI представила карманную камеру с искусственным интеллектом
DJI представляє оновлену кишенькову камеру з трьохосьовою стабілізацією DJI Pocket 2. Новинка є продовженням лінійки Osmo Pocket і за дизайном повторює свою попередницю, але технічно багато у чому її перевершує, розширюючи можливості творчого застосування цієї камери.

Знайома ергономіка з новими можливостями

Оновлений DJI Pocket 2 як і попередня версія пристрою, створювався як рішення для максимально мобільної, оперативної і стабільної зйомки. Тому дизайн новинки багато у чому повторює напрацювання Osmo Pocket. Це все така ж маленька камера, встановлена на трьохосьовому підвісі з рукояткою, на якій розміщені невеликий екран та кнопки управління. При цьому, Pocket 2 стала трохи більшою (її розміри 124,7 × 38,1 × 30 мм, а вага 117 г.) та отримала низку нових можливостей, які роблять із мініатюрної камери чудовий інструмент для зйомки.
Більша продуктивність та якісніше зображення

У Pocket 2 покращили майже кожен аспект, який впливає на якість зйомки. І першим поліпшення торкнулися саме камери. У неї встановили суттєво більшу за фізичними розмірами матрицю (1/1,7-дюймів проти 1/2,3 дюймів у Osmo Pocket), що позитивно вплинуло на зйомку при недостатній освітленості. Також нова матриця має вищу роздільну здатність, і дозволяє робити 64 Мп фото, тоді як попередниця мала лише 12 Мп. Тепер камера може записувати відео з частотою 60 к/с і швидкістю потоку 100 Мбіт/с. Також, з новою матрицею, з’явилася підтримка HDR та восьмикратний цифровий зум. Вдосконалення торкнулися і системи фокусування. У Pocket 2 реалізовано гібридний автофокус Hybrid 2.0, який покращує можливості системи відстеження об’єктів.

Окрім покращення характеристик, камера отримала і нові можливості. У сенсі апаратного забезпечення, у Pocket 2, завдяки ширококутному об’єктиву з’явилася можливість робити панорамні фото 3x3.

Також розробники суттєво попрацювали над звуком. Pocket 2 отримав матричну стереосистему DJI. На рукоятці пристрою розміщені 4 мікрофони, які записують високоякісний об’ємний звук.

Серед програмно-апаратних рішень окремого згадування заслуговує функція ActiveTrack 3.0. Завдяки оновленим алгоритмам, як би ви не рухалися об’єкт зйомки завжди залишається у кадрі.

Незважаючи на оновлену, більш потужну, апаратну начинку, час автономної роботи пристрою залишився незмінним – 140 хвилин, так само не змінився і час зарядки акумуляторів – все ті ж 73 хвилин.

Більше можливостей з додатком


Також оновився AI редактор, який є частиною мобільного застосунку DJI MIMO. Він дозволяє усього за декілька дотиків отримати міні-відео із музикою, як у професіоналів. Результати його роботи так вражають, що їми так і хочеться поділитися.

Як і у попередниці, Pocket 2 має режим історій і Timelapse. Вона працює із безкоштовним додатком DJI MIMO, сумісним із iOS 11.0 чи вище, та Android 7.0 чи вище.

Комплектація та початок продажу


Pocket 2 випускається у двох комплектаціях: базовій та Creator Combo, у якій ще є додатковий об’єктив, штатив, зовнішній бездротовий мікрофон та багатофункціональний тримач. У залежності від моделі ціни на новинку становитимуть 13 270 та 18 520 гривень відповідно.

Передзамовлення можна зробити у офіційного дистриб’ютора DJI – компанії Fly Technology. А у продажу він з’явиться вже в кінці цього місяця. Шукайте новинку у дилерській мережі України.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі