Компанія «Параллель» провела корпоративний день донора крові

Компанія «Параллель» провела корпоративний день донора крові
Компанія «Параллель» провела корпоративний день донора крові, у якому взяли участь співробітники центрального офісу в м. Запоріжжя.

Компанія регулярно організовує соціальні ініціативи, спрямовані на поліпшення життя населення і розвиток регіонів присутності, але подібний захід провела вперше. Таким чином, «Параллель» не тільки допомагає людям, яким це життєво необхідно, але й звертає увагу на проблему в забезпеченні достатніми запасами крові та її компонентів, а також нагадує громадськості про необхідність регулярної добровільної та безоплатної здачі крові.

«Ми хочемо, щоб корпоративне донорство стало нормою для бізнесу. Плануємо зробити цей досвід доброю традицією для нашої компанії і стимулювати донорство крові шляхом різноманітних заохочень», - зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі