Корпоративні торти: що варто знати перед замовленням

Корпоративні торти: що варто знати перед замовленням
Ось незабаром розпочнеться святковий сезон. Ви, як кожного року, почнете замовляти подарунки та солодощі. Якщо ви вирішили придбати торт у корпоративному оформлені, ви на правильному шляху. Такі солодощі можна презентувати клієнтам, партнерам чи власним співробітникам. Ваше корпоративне свято набуде особливого шарму, якщо на столі буде особливий торт. А ми розповімо вам, як не помилитись при замовленні.

Обирайте надійних партнерів


Зараз на ринку дуже багато компаній пропонують кондитерські вироби. Проте ледь не половина з них − це лишень посередники. А серед інших дуже багато новачків, підприємств, що роблять перші кроки в цій галузі. Створення корпоративних тортів − це справжнє мистецтво. Тут мало просто мати талант. Необхідна умова для успіху − великий досвід.

Тому обов'язково перевірте компанію, з якою ви бажаєте працювати. Подивіться на відгуки про її продукцію. Не бійтесь запитати про наявність сертифікатів та інших документів. Перегляньте портфоліо, подивіться, які ще корпоративні торти робили ці кондитери. Якщо вам сподобається побачене, то можна сміло робити замовлення.

Читати далі ...

_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі