МАУ готує якісне розширення маршрутів на літо-2022

МАУ готує якісне розширення маршрутів на літо-2022
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» анонсує перезавантаження низки маршрутів та запуск принципово нових напрямків в рамках літнього сезону-2022.

Розширення мережі МАУ з хабом у Міжнародному аеропорту «Бориспіль», зокрема, передбачає довгоочікуване відновлення програми далекомагістральних рейсів до Нью-Йорка та Торонто із якісним збільшенням частот до Делі на літаках Boeing 777.

Запуск лонгхолів та подальший розвиток мережі маршрутів є ні чим іншим, як результатом зваженої політики менеджменту МАУ з оптимізації діяльності під час пандемії та виведення компанії на докризові показники. Авіакомпанія вже розпочинає продажі авіаквитків за маршрутами оновленого літнього розкладу.

Отже, починаючи з червня МАУ налаштована розширити оригінальну мережу за маршрутами:


Київ (KBP) – Ніцца (NCE) – Київ (KBP)
Київ (KBP) – Нью-Йорк (JFK) – Київ (KBP)

Київ (KBP) – Брюссель (BRU) – Київ (KBP)
Київ (KBP) – Торонто (YYZ) – Київ (KBP)

Київ (KBP) – Гельсінкі (HEL) – Київ (KBP)
Київ (KBP) – Венеція (VCE) – Київ (KBP)

Київ KBP) – Копенгаген (CPH) – Київ (KBP)
Київ (KBP) – Дюссельдорф (DUS) – Київ (KBP)

Київ (KBP) – Стокгольм (ARN) – Київ (KBP)
Київ (KBP) – Цюрих (ZRH) – Київ (KBP)

Одеса (ODS) – Вільнюс (VNO) – Одеса (ODS)
Львів (LWO) – Тель-Авів (TLV) – Львів (LWO)

Київ (KBP) – Варшава (WAW) – Київ (KBP)
Київ (KBP) – Будапешт (BUD) – Київ (KBP)

Київ (KBP) – Відень (VIE) – Київ (KBP)

Окрім відновлення оригінальної мережі маршрутів, з червня 2022 року МАУ має намір розпочати польоти за абсолютно новими маршрутами, зокрема: Аліканте (ALC) та Осло (OSL).

Починаючи з 01.06.2022, авіакомпанія активно готується до рестарту регулярних рейсів до Торонто, а вже з 02.06.2022 - до Нью-Йорка, за наступним розкладом:

Q Київ (KBP) – Торонто (YYZ) – Київ (KBP) – щосереди та щосуботи;

Q Київ (KBP) – Нью-Йорк (JFK) – Київ (KBP) – щопонеділка, щочетверга, щоп’ятниці та щонеділі;

Окрім цього, авіакомпанія надає можливість дістатися в більш ніж 30 міст США та Канади через аеропорти Нью-Йорка та Торонто разом з партнерами, зокрема з/до Монреаля (YMQ), Оттави (YOW), Вінніпега (YWG), Ванкувера (YVR), Бостона (BOS), Лос-Анджелеса (LAX), Сан-Франциско (SFO) та інших міст.

Рейси до Нью-Йорка та Торонто будуть виконуватися на далекомагістральних літаках Boeing 777-200ER в трикласовому компонуванні салону з кабінами: бізнес, економ-преміум та економ.

Також з червня поточного року МАУ збільшить кількість регулярних рейсів між Києвом та Делі. Починаючи з 1 червня 2022 року, рейси будуть виконуватися п’ять разів на тиждень на далекомагістральних літаках Boeing 777-200ER:

Q Київ (KBP) – Делі (DEL) – щоденно, окрім понеділка та суботи;

Q Делі (DEL) – Київ (KBP) – щоденно, окрім вівторка та неділі.

З повним переліком міст та розкладом рейсів можна ознайомитись на офіційному сайті авіакомпанії.

Окремо МАУ додатково нагадує про актуальну акцію для своїх пасажирів - наразі до 4 лютого діють акційні тарифи до -25% на квитки з Києва та Одеси до Нью-Йорка, Торонто, Гельсінкі, Осло, Аліканте, Брюсселя, Копенгагена, Стокгольма, Варшави, Будапешта, Відня, Венеції та Дюссельдорфа. Окрім цього, пасажири з Одеси матимуть змогу скористатися знижкою на рейси до Вільнюса зі зручним стикуванням в міжнародному аеропорту «Бориспіль». Умови отримання знижки:

· Період продажу акційних квитків – по 4 лютого 2022 року.

· Період подорожі – з 1 червня по 15 жовтня 2022 року*.

_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі