МАУ готує рестарт рейсів в Рим

МАУ готує рестарт рейсів в Рим
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» зацікавлена в збільшенні присутності на італійському напрямку польотів і, починаючи з 10 грудня 2021 року, готується до відновлення польотів за маршрутом Київ-Рим-Київ. Зокрема, рейси в даному напрямку будуть виконуватися щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці та щонеділі.

Авіакомпанія запропонує зручний розклад, який дозволить пасажирам з Риму дістатися в усі регіональні аеропорти України. Зокрема, можна долетіти з Риму в Запоріжжя (OZH), Дніпро (DNK), Харків (HRK), Одесу (ODS) та Львів (LWO) зі стикуванням в Міжнародному аеропорту «Бориспіль». Крім цього, зручний розклад дозволить подорожувати з пересадкою в Борисполі в наступні міста:

∙ Каїр (CAI), Єреван (EVN), Тбілісі (TBS), Баку (GYD), Дубай (DXB), Тель-Авів (TLV) і Кишинів (KIV)

Авіакомпанія продовжує уважно стежити за розвитком епідеміологічної ситуації та правилами перетину кордонів в кожній країні, куди виконує рейси. Крім цього, МАУ нагадує про свою готовність до подальшого відновлення рейсів, з огляду на позитивні епідеміологічні чинники і за умови отримання дозволів на виконання рейсів.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі