МАУ не скорочуватиме рейси до Італії

МАУ не скорочуватиме рейси до Італії
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» повідомляє про рішення зберегти рейси до Італії в повному обсязі. За підсумком додаткового ринкового аналізу, приводом для цього стало збереження суттєвого в’їзного трафіку з Італії до України та достатній обсяг нетуристичного виїзного потоку у зворотному напрямку.

Нагадуємо, що наразі авіакомпанія МАУ викує рейси в Рим та Мілан, зокрема:

Q Київ (KBP) – Рим (FCO) – Київ (KBP) – щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці та щонеділі;

Q Київ (KBP) – Мілан (MXP) – Київ (KBP) – щоденно.

При цьому, враховуючи посилення обмежень з боку Міністерства Охорони Здоров’я Італії авіакомпанія дозволить українським туристам безкоштовно переоформити квитки на інші дати чи маршрут, оформити промокод чи повернення коштів. З деталями можна ознайомитися за посиланням.

Нагадуємо, що МАУ виконує рейси до низки міст, з яких легко дібратися до гірськолижних курортів. Авіакомпанія пропонує переоформити квитки на ці напрямки: Барселона (Андорра), Женева, Мюнхен, Тбілісі, Зальцбург, Стамбул, а згодом і Кайсері та Ерзурум (Туреччина).
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі