МАУ оновила склад Наглядової ради

МАУ оновила склад Наглядової ради
Акціонери авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" здійснили зміни в складі Наглядової ради компанії. Зокрема, було припинено повноваження Юрія Мірошникова та Володимира Богацького, які входили до складу Ради з 2019 року, із призначенням на їх місце Андрія Загорулька та Максима Ковтуна.

Юрій Мірошников та Володимир Богацький зробили значний внесок в розвиток потенціалу авіакомпанії МАУ. До цього Юрій Мірошников 16 років обіймав посаду президента МАУ та у 2019 – 2022 – входив до складу Наглядової Ради МАУ. У свою чергу Володимир Богацький присвятив авіакомпанії більше 10 років, обіймаючи різні посади, в тому числі, віце-президента з фінансів.

«Я хочу щиро подякувати за роботу Юрію Мірошникову та Володимиру Богацькому у якості членів Наглядової ради авіакомпанії МАУ. МАУ має європейських прародичів, які заклали фундамент для подальшого розвитку та запровадження найкращих практик корпоративного управління. Тож працювати пліч-о-пліч із найкращими та найдосвідченішими представниками своєї професії - це честь як для мене особисто, так і для усього колективу МАУ. Від імені усіх працівників ми бажаємо Вам нових злетів та дякуємо за Вашу роботу!», - відзначив СЕО МАУ Євгеній Дихне.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі