МАУ призупиняє виконання рейсів до 27 лютого включно

МАУ призупиняє виконання рейсів до 27 лютого включно
Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” переглянула термін призупинення усіх регулярних та чартерних рейсів з/до території України – польоти не здійснюватимуться до 27 лютого 2022 року включно. Як і повідомлялося раніше відповідні кроки з боку перевізника обумовлені закриттям повітряного простору України для цивільних користувачів повітряного простору з 24.02.2022р та необхідністю мінімізації будь яких ризиків для безпеки пасажирів.

Авіакомпанія МАУ наголошує, що підтримує і підтримуватиме зв'язок з МЗС України, Міністерством інфраструктури України. З огляду на складну ситуацію в умовах воєнного стану авіаперевізник звертає увагу на можливість вимушених затримок та ускладнень зворотного зв’язку на сервісних каналах комунікації з пасажирами та розраховує на розуміння.

МАУ нагадує, що ВАЖЛИВО ЗНАТИ - усі пасажири авіакомпанії та громадяни України, які опинилися за кордоном і повинні повернутися в Україну, мають зареєструватись на державному сайті Державної Реєстрації Українських Громадян https://friend.mfa.gov.ua/#/ . Зареєстрованим громадянам буде надано інформацію про рейси до вказаних пунктів та до пунктів прибуття в Україну.

Уся актуальна інформація щодо подальшого статусу виконання рейсів буде розміщуватись на офіційному сайті МАУ (www.flyuia.com). Інформування пасажирів скасованих рейсів буде здійснюватися за електронною поштою чи телефоном, які вказані в бронюванні. Прохання до пасажирів - перевірити наявність у авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» актуальної контактної інформації - електронної пошти, номера індивідуального мобільного телефона.

Команда МАУ вживає усіх можливих заходів для забезпечення безпеки наших пасажирів.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі