МАУ пропонує унікальні подорожі до Кабо-Верде

МАУ пропонує унікальні подорожі до Кабо-Верде
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» нагадує пасажирам про можливість скористатися унікальними чартерними рейсами до Кабо-Верде (SID).

Переліт до Кабо-Верде – це унікальна можливість змінити похмурі зимові дні на яскраве та тепле літо. Гірський ландшафт, створений вулканічною активністю, своїм містичним враженням зачарує кожного відвідувача. Багате підводне життя, серфінг та білосніжні пляжі манять туристів зі всього світу. Окрім цього, в Кабо-Верде можна знайти унікальні пам'ятники періоду колонізації і різноманітність культур, а любителів гастрономічних пригод вражає відмінна кухня, яка славиться величезною кількістю морепродуктів та фруктів.

Тож, якщо у вас є мрія зустріти зиму під теплим сонцем, то ця можливість саме для вас.

Вже 22.11 МАУ виконала перший рейс з Києва до Кабо-Верде. Наступні два рейси плануються 02.12 та 13.12, тож у тих, хто шукав дальніх подорожей у глиб безмежної Атлантики, є шанс здійснити мрію.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі