МОДЕРНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА: CORUM GROUP ТЕПЕР РЕМОНТУЄ ЕЛЕКТРОДВИГУНИ

МОДЕРНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА: CORUM GROUP ТЕПЕР РЕМОНТУЄ ЕЛЕКТРОДВИГУНИ
На «Корум Світло шахтаря» відкривають виробництво для капітальних ремонтів вибухозахищених електродвигунів. Вже отримали перше замовлення – на ремонт для шахти «ім. Героїв Космосу». Це дозволить шахтарям працювати безпечно й якісно, а отже, допоможе зміцнити енергонезалежність країни.

Ремонт електродвигунів – новий напрямок для харківських машинобудівників. Проект стартував у травні 2021 року, і вже в грудні Corum планує випустити з виробництва перші відремонтовані електродвигуни. На заводі будуть ремонтувати комбайнові, конвеєрні електродвигуни водяного і повітряного охолодження. Це забезпечить працівників шахт й рудників безпечним й якісно відремонтованим обладнанням.

«Corum Group має досвід у ремонті електродвигунів, – зазначає Сергій Подолян, менеджер з електроустаткування Corum Group. – У нас є конструкторська і технологічна експертиза, і головне – співробітники, які цей напрямок будуть супроводжувати. Ми чітко розуміємо технологічні процеси, можемо проводити випробування. Впевнений, що впораємося з цими та іншими завданнями».

Робота по ремонту електродвигунів дасть можливість машинобудівникам «Корум Світло шахтаря» опанувати і нові для себе технологічні процеси – вакуумне просочення електродвигунів, виготовлення корпусної групи, роботу з динамною сталлю та ін. Це забезпечить стабільність роботи підприємства в подальшому, отже, і всіх його співробітників.

Такі ремонти забезпечать зниження кількості відмов електродвигунів. Більше того, на заводі обіцяють індивідуальний підхід до кожного клієнта – при ремонті машинобудівники зможуть виконати повну модернізацію електродвигунів й відновити робочі характеристики. Загалом капітальний ремонт електродвигунів буде максимально наближений до нового обладнання і продовжить термін його експлуатації на комбайні.

«Виробнича стратегія Corum Group 2030 передбачає розвиток продуктового портфеля та модернізацію обладнання. Одним із напрямків у 2021 році ми виділили ремонт, а після і освоєння виробництва електродвигунів, – коментує Валерій Крупицький, в.о. директора з виробництва і технічного розвитку Corum Group. Новий напрямок для нас – не тільки про зміну бізнеса та диверсифікації продуктів, але і про відповідальність Corum Group та його участь в енергетичній та економічній безпеці країни».
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі