Одеський фестиваль «Арт у Катакомбах» отримав Grand Prix

Одеський фестиваль «Арт у Катакомбах» отримав Grand Prix
Проект був реалізований у селі Нерубайське (Одеська область) на замовлення Біляєвської Районної Державної Адміністрації

У кінці травня 2017 року в Києві відбувся сьомий щорічний професійний конкурс у сфері організації заходів Ukrainian Event Awards. На Премію було подано 102 роботи від 36 компаній-організаторів заходів різного спрямування. ГРАН-ПРІ отримав проект «Арт у Катакомбах». Фестиваль також став переможцем у номінаціях: «Кращий малобюджетний проект» і «Кращий регіональний захід».

Фестиваль «Арт у Катакомбах» відбувався з 18 по 22 травня 2016 року в с. Нерубайське на замовлення Біляївської районної державної адміністрації, організатор - київське агентство «G.E.M.». Основна мета проведення фестивалю – привернути увагу туристів і фахівців до музею Нерубайські Катакомби, сприяти розвитку культурного життя в районі.
Квести в катакомбах, оновлена експозиція Музею і нова екскурсія, проведена відомим істориком і екскурсоводом – Олександром Бабичем, майстер-класи з «таємних наук», виставки та перформанси від одеських художників – не повний перелік того, що представили організатори Фестивалю.

Арт-програма Фестивалю, якою займалася Лілія Климова, представляла увазі гостей і критиків одразу кілька проектів, створених художниками спеціально для Фестивалю, – творче переосмислення історії і сутності Одеських катакомб.
У рамках акції «Ніч в музеї» усі бажаючі змогли безкоштовно відвідати Музей. З настанням темряви на сцені відбулося шоу «Малюнки світлом».

У нерубайському Будинку Культури відбувся круглий стіл «Метаморфоз», присвячений переосмисленню музейних концепцій, новим підходам до збереження історичної та культурної спадщини.

Під час Фестивалю дорослі та діти змогли взяти участь у пошуках скарбів під землею, навчилися писати зашифровані послання і малювати наскельні малюнки, дізналися про історію катакомб від зародження каменю до наших днів. Щовечора на сцені Фестивалю була музична програма, світлові та піротехнічні шоу.
Фестиваль завершився виступом Квартету Олексія Пєтухова на головній сцені.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі