ОЛЕКСАНДР ТИМЧИК ТА МАША ГОЛУБ В КАМПАНІЇ ULTRABOOST 21 «ЗАРЯДЖАЙСЯ БІГОМ»

ОЛЕКСАНДР ТИМЧИК ТА МАША ГОЛУБ В КАМПАНІЇ ULTRABOOST 21 «ЗАРЯДЖАЙСЯ БІГОМ»
З нагоди виходу нового кольору легендарних кросівок ULTRABOOST 21 adidas представляє продовження кампанії «Заряджайся бігом» за участю амбассадорів бренду. Футболіст Олександр Тимчик, а також капітан adidas Runners Kyiv Маша Голуб стали героями кампанії, яка дарує енергію і надихає на заняття бігом.

В рамках кампанії adidas представляє новий колір кросівок ULTRABOOST 21 – Tokyo. Модель виконана в нейтральних відтінках: чорному та білому, і зберігає всі інновації adidas ULTRABOOST 21:

● ADIDAS LEP (Linear Energy Push) – модернізована система TORSION, що отримала назву Linear Energy Push та інтегрована в підошву, яка забезпечує на 15% більш високу стійкість стопи і покращує амортизацію.

● Optimized BOOST – в проміжній підошві міститься на 6% більше гранул BOOST для поліпшеної підтримки і комфорту під час бігу.

● PRIMEKNIT+ – вдосконалений матеріал для більш ефективної підтримки і більш комфортного руху.

● Принципи сталого розвитку – верх моделі виготовлений з PRIMEBLUE – матеріалу, який на 50% складається з переробленого океанічного пластику, зібраного з прибережних територій, перш ніж він встиг потрапити в океани – що підтверджує прихильність бренду adidas до політики сталого розвитку та місії #ENDPLASTICWASTE.

Модель adidas ULTRABOOST 21 доступна в магазинах adidas та на сайті adidas.ua.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі