Parallel підтримує розвиток автоспорту в Україні

Parallel підтримує розвиток автоспорту в Україні
Parallel активно сприяє становленню аматорського автоспорту. Компанія систематично надає паливну підтримку для організації офіційних чемпіонатів авто- та мотогонок в регіонах своєї присутності.

Так, у липні в Маріуполі відбувся третій етап відкритого Чемпіонату Донецької області з Drag Racing - парної спринтерської гонки на чверть милі (402,33 метра). Parallel виступила спонсором у класі Unlim Street, в якому беруть участь найпотужніші автомобілі, створені для доріг загального користування. Найбільш видовищне протистояння було між київськими пілотами на Audi rs7 і BMW m 5. Кращий час показав Олександр Момот на BMW m 5 - 9,937 секунд.

«Ми працюємо над розвитком культури водіння в Україні шляхом підтримки офіційних автомобільних змагань, щоб показати, що швидкість, драйв і адреналін можна відчути в безпечних умовах і без порушень ПДР. Всі призери отримали якісне пальне Perfekt 95, яке дозволяє двигуну максимально розкрити свій потенціал», - зазначив генеральний директор Parallel Андрій Олександрович Собко.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі