Партія танків «Оплот» для Таїланду отримала сертифікат від замовника

Партія танків «Оплот» для Таїланду отримала сертифікат від замовника
ДП "Завод імені. В.О. Малишева", що входить до складу ДК "Укроборонпром", завершив 2017 рік з рекордною для підприємства сумою реалізованої продукції, яка перевищила 3 млрд грн. Для порівняння: в 2014 році обсяг реалізації продукції був у 20 разів меншим і складав лише біля 150 млн грн.

Такий результат був досягнутий завдяки 100% виконанню заводом всіх поставлених задач у визначений термін. В тому числі – завершення планових відправок танків БМ "Оплот" для Королівства Таїланд у 2017 році.

Остання у 2017 році партія бойових машин пройшла стаціонарні та польові випробування, вся продукція була перевірена замовником, отримала відповідні сертифікати та 27 грудня – відправлена.

За контрактом з Таїландом заводу Малишева залишилося здати замовнику усього декілька бойових машин. На підприємстві планують завершити виконання домовленостей в I кварталі 2018 року.

Наразі, "Завод ім. Малишева" готовий приступити до виконання Державного оборонного замовлення з виготовлення танків "Оплот" для Збройних сил України.

Окрім того, "Завод імені. В.О. Малишева" завершив відправку чергової партії моторно-трансмісійних установок для Республіки Пакистан – відвантажена вже п’ята партія.

Моторно-трансмісійні установки представляють собою комплекти, в які входять двигун, трансмісія, системи обслуговування двигуна, система очистки повітря, броньований дах. В подальшому всі ці комплекти встановлюватимуться на пакистанські бойові машини "Аль-Халід-1".

Виконання цих експортних контрактів відбулось у рамках дозавантаження підприємства, після повного виконання всіх взятих перед Міністерством оборони України зобов’язань, за якими були відремонтовані танки "Булат", які вже направлені в танкові бригади Збройних Сил України.

Такі позитивні зміни були досягнути, в першу чергу, завдяки кадровій політиці, яку проводить "Укроборонпром", у рамках якої з 2014 року на підприємстві було звілнено чотири очільника.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі