Perfekt Diesel успішно пройшов незалежну експертизу

Perfekt Diesel успішно пройшов незалежну експертизу

Результати незалежного дослідження Інституту споживчих експертиз показали, що Perfekt Diesel від компанії «Параллель» є одним з найбільш якісних дизельних пальних на українському ринку.

Зразки пального пройшли перевірку у сертифікованій лабораторії на відповідність профільного ДСТУ 7688:2015 (пальне дизельне марки ДП-Л-Євро5) за 5 параметрами: цетановий індекс, фракційний склад, температура спалаху в закритому тиглі, вміст сірки і щільність.

Звіт показав, що Perfekt Diesel - у лідерах якості за всіма встановленими стандартами.

Фракційний склад, %

(норматив - випаровуваність не більше 65 і не менше 85 відповід.)

Цетановий індекс

(норматив – не менше 46 од.)

Щільність при температурі 15 С, кг/куб. м (норматив 820-845)

Температура спалаху в закритому тиглі, С

(норматив – не нижче 55 С)

Вміст сірки, мг\кг (норматив – не більше 10 мг/кг)

45

92

52,5

826,4

65

5

           

Експерти відзначили, що двигун автомобіля на такому дизельному пальному працює більш ефективно: поліпшується процес згоряння пального в камері згоряння без відкладень нагару, зменшується витрата пального і практично відсутня димність. Також Perfekt Diesel має високу температуру займання, забезпечуючи безпеку водія в разі ДТП. Крім того, дизельне пальне від «Параллель» практично позбавлене шкідливої ​​сірки, що робить його одним з найбільш екологічних на українському ринку.

«Відмінні показники нашого пального - результат співпраці виключно з перевіреними постачальниками, а також ефективної системи контролю якості нафтопродуктів на всіх етапах поставки, починаючи від нафтобази і закінчуючи АЗК. Це не тільки гарантія безпечної та надійної роботи автомобілів наших клієнтів, але й турбота про навколишнє середовище», - сказала Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі