Популярність SES Cloud Playout набирає обертів у всьому світі

Популярність SES Cloud Playout набирає обертів у всьому світі
З першого кварталу 2021 року понад 60 каналів впровадили хмарну інфраструктуру SES, використовуючи її гнучкість та економічну ефективність для трансляції своїх каналів по всьому світу

Компанія SES оголосила, що все більша кількість мовних компаній та телевізійних операторів по всьому світі впроваджують сервіс SES Cloud Playout для більш гнучкого та економічно ефективного управління своїми лінійними телеканалами та інформаційними ресурсами. Цей недавній перехід на хмарні сервіси означає, що з першого кварталу 2021 року SES налічує понад 60 телеканалів з Африки, Європи та Азіатсько-Тихоокеанського регіону, які почали використовувати послуги з відтворення контенту за допомогою SES Cloud Playout.

Використовуючи еластичність масштабування та економічну складову хмарних рішень, Cloud Playout від SES дає телекомпаніям та телевізійним операторам можливість надійно готувати телевізійний контент для трансляції за лічені хвилини незалежно від того, де вони знаходяться, оскільки немає необхідності в наявності локального обладнання. Сервіс Cloud Playout від SES, спочатку спроектований в хмарі, забезпечує безпрецедентну гнучкість й масштабованість, використовуючи віртуалізоване апаратне забезпечення з модульною конструкцією функцій відтворення, таких як архівування, список відтворення, повторний перегляд, кодування або графіка, — все для забезпечення високої відмовостійкості та економії коштів для медійних клієнтів.

Одним із ринків, де нещодавно почав набирати обертів Cloud Playout, є Ефіопія. Все більша кількість мовників на Ethiosat – першої в Ефіопії спеціалізованої платформи безкоштовного ефірного телебачення (FTA) – переходять на сервіси SES Cloud Playout для гнучкого та рентабельного управління своїми лінійними телеканалами та інформаційними ресурсами.

Один із таких ефіопських клієнтів, Engidawork Gebeyehu з Yegna TV, повідомив: «За останні роки телевізійний ринок Ефіопії з акцентом на контент, вироблений всередині країни, значно розширився, і телебачення становить невід'ємну частину життя людей, починаючи з розваг і закінчуючи освітою, особливо у часи пандемії COVID-19. За допомогою SES ми можемо швидше та більш гнучко, ніж будь-коли раніше, реагувати на потреби глядачів і доставляти контент в їх домогосподарства за допомогою хмари, задовольняючи потребу аудиторії в більшому обсязі місцевого контенту. Використання хмарних сервісів відтворення також означає, що ми більше не лімітовані апаратними обмеженнями та можемо підготувати канал до мовлення набагато швидше, ніж раніше».

«У SES ми вважаємо, що хмара може надавати максимальні можливості для зростання за допомогою спочатку гнучкого та добре масштабованого рішення для мовлення, що дозволяє нашим клієнтам зосередитися на залученні нової аудиторії та створення привабливого контенту», – сказала Ивонн Бертало (Yvonne Bertalot), директор SES з управління ринком сегментів мовлення. «Тому приємно бачити, коли наші клієнти відчувають те саме, оскільки вони все частіше використовують наші хмарні можливості для розширення своїх пропозицій».
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі