Прибуток ПриватБанку за 9 місяців 2021 року - 21,2 млрд грн

Прибуток ПриватБанку за 9 місяців 2021 року - 21,2 млрд грн
ПриватБанк отримав за підсумками 9 місяців 2021 року прибуток 21,2 млрд грн, що майже дорівнює розміру прибутку за аналогічний період минулого року (21,3 млрд грн).

Пожвавлення ділової активності в Україні та виважена політика ризик менеджменту обумовили зростання кредитного портфеля ПриватБанку на 19%. При цьому обсяги розміщених у банку коштів клієнтів залишаються стабільними, навіть в умовах значного зниження ставок по депозитах на ринку.

Як повідомила прес служба банку, з початку року ПриватБанк нарощує операційну ефективність – бізнес результат до вирахування резервів зріс на 9 млрд грн порівняно з минулорічним як за рахунок розвитку бізнесу, так і контролю за витратами.

Разом з тим, макрофактори, що зумовлюють коливання вартості портфелю державних цінних паперів, в 2021 році мають негативний вплив на результат ПриватБанку та зменшують його прибуток майже на -6,7 млрд. грн.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі