ПриватБанк продав на онлайн-аукціоні СЕТАМ майна на 1 млрд грн

ПриватБанк продав на онлайн-аукціоні СЕТАМ майна на 1 млрд грн
ПриватБанк продав на електронному аукціоні OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) 556 лотів з власним та заставним майном на загальну суму 1 008 966 460 грн. Завдяки конкурентним онлайн-аукціонам банк заробив додатково 83,6 млн грн.

"Продаж неопераційної нерухомості, більша частина якої дісталася банку в якості застави по кредитах колишніх власників - це один з інструментів, який дозволяє нам виконати одну з важливих стратегічних завдань, - зазначила керівник Напрямку управління нерухомістю банку Лариса Федяєва. - Більше мільярда гривень за майно, велика частина якого потребувало професійної підготовки до продажу та правильного просування, це гарний результат, багато в чому забезпечений прозорими і відкритими процедурами торгів на майданчику СЕТАМ".

«Найбільше коштів було отримано з продажу нафтобаз та квартир у всіх регіонах Україні. Таким чином, ПриватБанк вийшов на друге місце за сумою продажу через наш аукціон серед банків-партнерів. Цікаво, що серед фінустанов найбільше продають на нашому майданчику саме державні банки, які спільно вже реалізували майна на понад 4,3 млрд грн», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі